Om oss

Mantap Global Research är en svensk oberoende leverantör av marknads- och varumärkesundersökningar för den nordiska marknaden.

Om oss

Mantap Global är en oberoende leverantör av marknads- och varumärkesundersökningar för den nordiska marknaden.
KONTAKTA OSS

Så vill vi jobba

Trots att vi är verksamma i en värld fylld av siffror, grafer och procent så är den absolut viktigaste och mest intressanta delen våra kundrelationer.

Vi har från starten alltid försökt att göra det där lilla extra, just för att vårda och utveckla det viktigaste vi har, vår relation med kunderna. Från början var det mer instinkt än taktik men allt eftersom växte en idé fram om hur vi ville jobba för att kunna erbjuda något lite annorlunda inom vår bransch. För att summera det hela så valde vi ett ord, nämligen:

Tillsammans. Eftersom det är så vi vill jobba.

Vi insåg att för att nå vårt mål om att skapa, genomföra och leverera undersökningar och insikter av högsta kvalité så räcker det inte att endast vår expertis inom analys och research används. Vi måste även lyssna och lära av våra kunder. Sanningen är att de kan sin bransch bättre än oss och endast genom att jobba tillsammans kan vi leverera det bästa resultatet.

Tre saker som ni alltid kan förvänta er från oss:
1. Snabb service
2. En stark samarbetsvilja
3. Enkla och tydliga insikter som förenklar beslutsfattande

Vi är medlemmar i SIS (Svenska Institutet för Standarder) och följer den nya ISO standarden 20252-2019, som gäller för marknads-, opinions- och samhällsundersökningar.

Vår historia

Mantap Global grundades 2014 och etablerade sig snabbt på den svenska marknaden. Idag har vi 7 fulltidsanställda och har etablerat oss som en ledande leverantör av marknads- och varumärkesanalyser för den nordiska marknaden. Sedan 2017 finns vi i Danmark och nytt för 2019 är Finland och Norge.

Mantap Global är idag medarbetarägt och helt utan andra ägarintressen från branschen vilket säkerställer objektivitet i våra analyser. Vi har idag 3 olika nationaliteter representerade inom företaget, med förhoppning om att bli ännu fler i framtiden.

Vi gör även mycket undersökingar utanför Norden. Med vår panel kan vi nå mer än 100 miljoner människor i över 150 länder.

Tidigare erfarenheter

Utöver den kompetens vi besitter inom research och analys genom bland annat universitetsexamen, kontorschef på analysföretag, marknadsdirektör och strateg på reklambyrå så har vi också erfarenheter som hjälper oss förstå våra kunders vardag. I våra tidigare ”liv” har vi bland annat varit undersköterska, golfinstruktör, lantbrukare och teamledare på flygplatsbutik.

Vi ser gärna att våra medarbetare tar med sig erfarenheter från andra branscher så vi kan lära oss från det, så tveka inte att höra av dig om du skulle vara intresserad av att jobba hos oss och känner att Mantap Global låter som ett intressant företag att jobba för.